JOM MAKAN!

Assalamualaikum...
hai kengkawan....lama tak post kat blog ni...sori ler...Rose sibuk ngan urusan kerja dan Family....
Hari ni nak kongsi citer bab MAKAN....Korang nak tau tak....Rose memang suka makan STEAMBOAT...
Baru-baru ni Rose ada tanyer Mr. Lovely teringin sangat nak rasa Steamboat kat Mutiara Rini...
Bila Mr. Lovely kata ok ajer...Rose pun terus call Abg Fuad yang pernah makan kat sana...Bila semua pun ok...perasaan macam malas jer nak masak so balik dari kerja terus ambik anak kat rumah pengasuh then bersiap terus ke STEAMBOAT kat Mutiara Rini...
Tiba kat sana jer Abg Fuad dah booking meja untuk kita orang sekali..Mula-mula sampai mcm tak tau nak makan apa..just follow jer apa yang abg fuad ambik...
1/2 jam kemudian baru ler Rose rasa nak makan semua yang ada kat sana...korang tau tak kenapa?....Sebab bayaran nak makan untuk Dewasa RM18 secara buffet so bila dah price macam tu kiter kena lah rasa semua...korang tau tak kat sana bukan ajer ada steamboat tapi grill pun ada...memang sedap..daging black pepper dia fuhh! terasa betul sedapnya....kat sana ada disediakan pencuci mulut macam aiskrim,jelly,tembikai dan macam-macam...secara keseluruhannya sedap ar....makan kat sana memang tak ingat nak berhenti....tapi bila dah kenyang better berhenti makan....kiter orang kat sana hampir 2 jam ar...masa untuk beredar....sampai kat rumah jer Rose, Mr. Lovely ngan anak-anak  terus masuk tido...InsyaAllah, Rose's Family akan datang  lagi kat restoran ni nanti....hihihi....


Okeysss...kengkawan yang minat makan steamboat boleh ler datang makan kat sini k....

-tata-

2 comments:

Andik Radhiah said...

suatu masa....suatu ketika....pasti kami akan ke sana....

rose naz said...

boleh....jgn luper ajak k.